• DATE /juni, 12 2021
  • TIME /12:00 - 23:00
  • E-MAIL /info@verknipt.org
  • ADDRESS /Strijkviertel De Meern

Maar liefst 95% heeft zijn of haar kaartje bewaard voor Verknipt Festival op 12 juni 2021. Wij hebben de afgelopen dagen veel berichten gehad of het ook mogelijk is om alvast een kaartje te kopen voor volgend jaar. Dit kan via www.verknipt.org/tickets. Bedankt voor jullie support. Eeuwige liefde vanuit het Verknipt team!

Lieve bezoekers van Verknipt Festival,

Het doet pijn, maar helaas zijn wij vanwege de aangekondigde en aangescherpte COVID-19-maatregelen genoodzaakt om Verknipt Festival te verplaatsen naar 12 juni 2021. Ook al doet het ons veel verdriet, we staan volledig achter dit besluit omdat jullie gezondheid en veiligheid, evenals die van alle artiesten, medewerkers en andere betrokkenen ons boven alles gaat. Het is onverantwoord om een festival, een samenkomst van duizenden blije gezichten, door te laten gaan zoals gepland met de huidige ontwikkelingen in de wereld.

Ook wij worden als organisatie hard geraakt in deze zware, onzekere tijden en staan dan ook voor een grote uitdaging. Om een festival van dit formaat te organiseren gaat een heel jaar aan voorbereiding vooraf. Achter de schermen werken diverse zzp’ers en ondernemingen het hele jaar door aan Verknipt Festival om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. De kosten hiervoor zijn duizelingwekkend hoog. Veel van deze kosten hebben we inmiddels als ‘verloren’ moeten beschouwen.

Als bezoeker heb je altijd recht op restitutie van je kaartje. De huidige coronacrisis zorgt er echter voor dat de financiële impact zo groot is dat organisatoren failliet kunnen gaan als veel mensen hun geld terug vragen. In samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt is een regeling opgesteld die oplossing biedt voor deze uitzonderlijke situatie; www.bewaarjeticket.nl

Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hopen wij dat jullie ons steunen zodat wij weer volop kunnen werken aan nieuwe evenementen in de toekomst en ons hoofd boven water kunnen houden.
Er zijn drie opties mogelijk door deze nieuwe regeling;

✘ Optie 1: Bewaar je ticket voor volgend jaar en steun ons. Hiervoor hoef je niks te doen. Je ticket wordt automatisch omgezet.

✘ Optie 2: Kan of wil je niet naar Verknipt Festival in 2021? Dan willen wij jou een voucher aanbieden. Alle ticketkopers hebben een e-mail ontvangen vanuit Verknipt / no-reply@tixel.io met de titel ‘Verknipt Festival 2020 updates – here are your options’. Volg de stappen in de ontvangen e-mail. Check voor de zekerheid ook jouw spam-inbox. Deze voucher is heel 2020 en 2021 geldig voor een Verknipt evenement naar keuze. Geen e-mail ontvangen? Mail ons op info@verknipt.org

✘ Optie 3: Hoewel wij hopen dat je voor optie 1 of 2 kiest, kan je ook je geld terugvragen. Dit kan vanaf 12 juni 2021. Het bedrag staat dan uiterlijk 10 juli 2021 op jouw rekening.
Zie hiervoor ook www.bewaarjeticket.nl

Onze gedachten zijn bij iedereen die door deze crisis geraakt wordt. Onze bezoekers, onze collega’s, de helden in de zorg die zich voor 100% inzetten en alle andere mensen die een steentje bijdragen om te strijden tegen het virus. Blijf binnen, let op jezelf, zorg goed voor elkaar en hopelijk komen we snel weer samen om te genieten.

Vergeet niet; na regen komt zonneschijn!

#saveyourticket
#saveyourfestival

♥ Verknipt

𝗟𝗶𝗻𝗲-𝘂𝗽 in alphabetical order

AIROD
Anfisa Letyago
Benny Rodrigues
Cera Khin
Chelina Manuhutu
Claire Morgan
DYEN
Eli Brown
Fatima Hajji
Franky Rizardo
Ghost in the Machine
Klangkuenstler
[KRTM]
Luuk van Dijk
LVTL
Makossa
Nico Moreno
Noneoftheabove
PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM
Rebūke
Relativ
ROD
SAMA – OFC.
Shlømo
Spektre
Thomas Schumacher
Trym
Victor Ruiz
William Djoko

𝗟𝗶𝗻𝗲-𝘂𝗽 in alphabetical order

Alamaison
Bofkonten
Daisy
De Ideale Schoonzonen
Guilty
Nathalie Patty
Sensue
Sheila Hill
THE FIRM
Senders
Tom Push
Walter Looks
WILLIAM

• Recap Verknipt Festival 2018 https://bit.ly/34DV9uf • Recap Verknipt Festival 2019 https://bit.ly/2NLGM04

𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝘂𝘀
◥ Website | www.verknipt.org
◥ Facebook | www.facebook.com/verkniptevents ◥ Instagram | www.instagram.com/verkniptevents ◥ Soundcloud | www.soundcloud.com/verknipt-events ◥ Spotify | http://bit.ly/SpotifyVerknipt
18+ ID verplicht