HUISREGELS

Wanneer je een van onze evenementen betreedt: zullen de volgende regels gelden. In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie over eventueel te nemen maatregelen. Het besluit van de organisatie ter zake is bindend. Via posters bij de ingang worden bezoekers geïnformeerd over de huisregels en via deze web pagina. Bij het niet naleven van de huisregels wordt de toegang ontzegd. Bezoekers dienen het evenemententerrein onmiddellijk te verlaten.

Personen onder de 18 jaar mogen niet naar binnen. Ook niet onder begeleiding van een ouder, voogd en/of begeleidende volwassene. Bezoekers van dit evenement dienen op verzoek van de organisatie een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Op verzoek van een beveiligingsmedewerker dient men zich te kunnen legitimeren. Indien men geen geldig identiteitsbewijs kan overleggen, wordt de toegang geweigerd. Met een geldig legitimatiebewijs wordt bedoeld een paspoort, Europese identiteitskaart of Nederlands rijbewijs.

Tijdens het evenement geldt een zerotolerancebeleid ten aanzien van het gebruik, bezit en de handel in drugs. Wanneer personen worden betrapt op het bezitten of verhandelen van vloerkleden, worden zij van het evenemententerrein verwijderd. Dit geldt ook voor personen die zichtbaar onder invloed zijn van drugs. Verwijdering zal door de beveiliging gebeuren. Als de bemanning of de organisatie een situatie ziet zoals hierboven beschreven, zullen zij de beveiliging waarschuwen. Indien er een buitensporige (wettelijk vastgestelde) hoeveelheid drugs wordt geconstateerd, wordt de verdachte overgedragen aan de autoriteiten.

Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of drugs het evenemententerrein te betreden. Indien dit wordt geconstateerd, wordt de toegang geweigerd.

Iedere bezoeker wordt bij het betreden van het festivalterrein gecontroleerd/gefouilleerd door een beveiligingsfunctionaris met het oog op het waarborgen van de veiligheid en gezondheid. De bezoeker kan verzoeken om het bezoek te laten uitvoeren door een beveiligingsfunctionaris van hetzelfde geslacht, die door de organisatie wordt opgevolgd. Volledige weigering van de doorzoeking zal resulteren in ontzegging van de toegang.

Na betreden van de locatie mag de organisatie nog bezoekers fouilleren. De bezoeker kan verzoeken dat de huiszoeking wordt uitgevoerd door een beveiligingsfunctionaris van hetzelfde geslacht, onder toezicht van de organisatie. Volledige weigering van de zoekopdracht zal ertoe leiden dat de bezoeker wordt van de locatie verwijderd.

We willen je eraan herinneren dat tassen groter dan A4-formaat (21x30cm) om veiligheidsredenen niet zijn toegestaan op het festivalterrein. Wij vragen vriendelijk uw medewerking bij het naleven van dit beleid om de veiligheid en het comfort van alle festivalbezoekers te behouden.

Hard- en softdrugs, lachgas, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen en/of doppen/deksels, (opvouwbare) waterzakken, blikjes, vlaggen, stokken, paraplu’s, slijpmachines, wandelstokken (uitgezonderd medische krukken en hulpmiddelen ), dieren, spandoeken, stickers, bivakmutsen, (gedeeltelijk) gezicht bedekkende maskers, losse metalen kettingen (verwerkt in kleding of accessoires mag), voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, polariserende of groep specifieke kleding met ongewenste uitingen op kleding (waaronder voetbalshirts, motorclubs e.d.), sportclubkleding, wapens of voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, sprays , verstuivers, vuurwerk, fakkels en transportvoertuigen.

Wij herinneren u er vriendelijk aan dat het verbergen of smokkelen van verboden voorwerpen, zoals alcoholische dranken, wapens of andere zaken zoals hierboven vermeld naar het terrein strikt verboden is. Als je op het festivalterrein wordt betrapt op het smokkelen van deze spullen (ook al vóór de openingstijden van het festival), kun je worden overgedragen aan de autoriteiten en van het terrein worden verwijderd.

Het is verboden zonder toestemming van de organisatie merchandise te verkopen of aan te bieden op en/of rond het evenemententerrein (waaronder begrepen parkeerplaatsen). Er mogen geen promotiebanners en flyers in, op of rond het festivalterrein worden geplaatst.

Hieronder valt ook het opnemen van promotiemateriaal op ons evenement voor andere merken of doeleinden, dit is verboden. Professionele camera-apparatuur is in geen geval toegestaan zonder toestemming van de organisatie. Dit geldt voor bezoekers, gasten en crew.

Het is niet toegestaan dat meerdere personen tegelijkertijd 1 toiletruimte betreden. Op het terrein is het verboden in het openbaar te urineren en bij constatering wordt men van het terrein verwijderd.

Op overdekte locaties is roken alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plekken. We zullen hier altijd ruimte voor creëren.

We werken met een statiegeldsysteem op alle bekers tijdens de meeste evenementen. Bij de ingang krijgen onze bezoekers een gratis recycle-munt die ze bij de bar kunnen gebruiken als ze een drankje bestellen. Alle lege bekers kunnen worden ingeleverd bij de bar voor een nieuw drankje of een recycle muntje. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle materialen in de juiste container worden verzameld en gesorteerd. Na het evenement wordt elk materiaal gerecycled. Deze manier van recyclen is erg gemakkelijk, met veel liefde voor de natuur en een perfecte manier om ons afval te verminderen!

Hoe werkt het?

  1. Bij de ingang, na het scannen van je ticket, ontvang je 1 GRATIS recycle muntje van ons.
  2. Bij elk drankje dat je bestelt, lever je je recycle token of een lege beker in.
  3. Ben je je recycle token en/of je beker kwijt? Dan betaal je 0,5 consumptiemunt.
  4. Als je geen nieuw drankje wilt, kun je je lege beker inleveren bij de bar.
  5. Het barpersoneel geeft je dan je recycle token terug.

Wij willen u eraan herinneren dat eten en drinken nu is toegestaan op het terrein. Sommige voorwerpen kunnen schade aan de locatie veroorzaken en zijn daarom ter plaatse niet toegestaan. Dit omvat items zoals kauwgom en lolly’s. Artikelen als Smints en Dextro (of iets dergelijks) zijn wel toegestaan als deze zich in een nieuwe en/of gesealde verpakking bevinden. Houd er rekening mee dat containers en verpakkingen, zelfs als deze geen drankjes of vloeistoffen bevatten, niet zijn toegestaan op het festivalterrein.

Voor al onze evenementen gelden openingstijden van de deuren. Je kunt deze vinden op de informatiepagina van het specifieke evenement. De deuren zijn in de meeste gevallen niet het hele evenement geopend en sluiten op een bepaald moment. Als de deuren gesloten zijn, mogen we de toegang weigeren. Kom dus op tijd!

Je hebt een geldig toegangsbewijs nodig om onze evenementen bij te wonen. Je kunt deze kopen bij het ticketplatform Eventix via deze link https://verknipt.org/tickets/. Voor vragen over tickets kun je terecht bij Eventix Ticket Support op hun website.

Je kunt ook tweedehands tickets kopen via onze geverifieerde partner TicketSwap, deze tickets zijn 100% veilig om te gebruiken. Helaas kunnen we geen toegang garanderen voor tickets die via andere methoden zijn gekocht.

Verkeerde e-mail gebruikt bij het bestellen van tickets? Of kunt u uw tickets niet vinden? Volg dan de stappen op deze pagina: https://eventix.nl/search

Om veiligheidsredenen zijn de volgende kledingstukken en accessoires verboden op onze evenementen: losse metalen kettingen (verwerkt in kleding of accessoires is toegestaan), sportclubkleding, kleding en voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, bivakmutsen & (gedeeltelijk) gezichtsbedekkende maskers.

Als er om medische redenen medicatie nodig is, is medicatie toegestaan. De gebruiker dient in alle gevallen een door een arts ondertekende verklaring aan de organisatie te tonen. Naast de verklaring moet ook een identiteitsbewijs worden getoond.

Het is verboden om op het festivalterrein podia, tenten, bomen, gebouwen, hekken of andere voorwerpen te beklimmen.

Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico. De organisatie of medewerkers van de organisatie kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële of immateriële schade geleden door bezoekers van de locatie en/of het evenement.

Voor elk evenement/locatie hebben we een gedetailleerde beschrijving op de evenementpagina op onze website gezet. Klik op ‘INFO’ bij het evenement in kwestie om te zien hoe je de locatie kunt bereiken.

Als je spullen kwijtraakt tijdens een evenement, ben je daar zelf verantwoordelijk voor. We verzamelen de gevonden voorwerpen meestal bij de merchandise stand. Heb je je items na het evenement nog steeds niet gevonden? Kijk op de INFO-pagina op de website van het evenement om te zien hoe je je items kunt terugvinden.

Fietsen en voertuigen moeten op de daarvoor bestemde plaatsen worden gestald. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat het voertuig wordt verwijderd.

Voor elk evenement hebben we bepaald hoe laat de deuren sluiten. Kijk op de ‘INFO’ pagina van het betreffende evenement op onze website voor de openingstijden. Als je later komt, mogen we je de toegang weigeren. Kom dus op tijd! De kosten van het toegangskaartje worden niet terugbetaald als je na sluitingstijd naar het evenement komt.

Het gebruik van de kluisjes is op eigen risico. Check altijd of je je kluisje goed dicht hebt gedaan, scherm je code af en deel deze met niemand! Wanneer je het evenement verlaat, ben je er zelf verantwoordelijk voor om je kluisje leeg te halen. Spullen die achter gelaten worden in de kluisjes, worden niet altijd bewaard of bij de lost & found afgeleverd.

Voor de meeste evenementen/locaties (behalve AFAS Live) kun je online lockers kopen, waarvan je 12 – 6 uur voor het evenement een code ontvangt om de locker te openen. Om deze reden moeten online lockers ten minste één dag voor het evenement worden gekocht. Heb je de e-mail niet ontvangen? Dan kun je altijd naar de lockerbalie op het evenement gaan. Zij kunnen je bestelling terugvinden in het systeem. Heb je niet op tijd een online locker gekocht? Geen zorgen, je kunt altijd lockers krijgen op het evenement.

Prefer to read the house rules in English? Please click here

Wil je de huisregels liever in het Engels lezen? Klik dan hier.